2007-03-02

Framme!

Har kommer historian om hur jag tog mig hit till LA..
Jag o pappa korde till arlanda mycket regn sog knappt ut ur rutorna. Pa Arlanda borjade jag med att fraga om jag fick ha med min stickning i handbagaget. Det fick jag inte. Sa dar rok min underhallning under resan, fick halla mig till en pocketbok i stallet. Pa det fjarde ska det ske, den var superbra! Rekomnderas.
Kan ju saga att klumpen i min mage var som storts pa Arlanda var ju tva ar sedan jag flog senast. Forsta flyget tog mig till Manhester dar de vantade pa mig , special person, we have waited for you! haha, bara for jag skulle fa informatin om bytet i Piladelfia som jag inte visste om! Det stod bara pa bokningen en teknisk mellanlandning.
Flyget over atlanten gick bra jag tiggde till mig ett par horlorar och kollade pa non dalig fotbollsfilm. Visumpappret var valdans svort att forsta sa tjejen brevid mig var till stor hjalp!
Hon tipasde mig aven att fylla i att jag ej hade frukt med mig for annars skulle de ta dem! Sa jag smugglade frukt med mig in till USA, haha tack for den mamma nu ar du medbrottsling!
Pa flyget fran Philadelfia til Los Angeles fick jag sitat brevid en mycket trevlig tant och vi hade en lang pratstund om ditten o datten, hon skulle for ovrigt halsa pa sin dotter i LA och sa att jag skulle alska det! Men nar vi bara hade tva timmar kvar informerades vi om att d evar tvungna att ga ner i Las Vega so tanka so resan blev en aning forsenad. Men det var haftigt att se alla lampor fran alla hotell och casinos i Vegas vill jag lova!
Nar jag klev av flyget i Los Angeles kunde jag inte tro att det var snart att jag var har, det fattar jag fortfarande inte! Jag gick till bagaget och sag Pia och Lisa och kutade fram till dem. De hade efter en stunds vantan segat ihop och missade mig totalt! Var s kul o se dem iaf!
Sen for vi ut i den javla trafiken det ar helt sjukt gar ej o beskriva. Ska lagga in ett senare inlagg om den.. Vi for o lamnade pia o sen over till vart hus i Valencia dar jag fick halsa pa Marlene mamman. Branen sov och de fick jag traff i morse! Sen idag har Lisa visat mig livet som nany..men det blir en senare historia!

2 comments:

Davidsson said...

härligt att höra att resan gått bra! hoppas barnen är snälla mot dig i början! har ni internet där hemma och har du skaffat skype än i så fall?

Anonymous said...

Och jag saknar dig.